Detaljhandeln

  • Tomtegröt, 450g

    Säsong Jul

    Tomtegröt är en julvariant av risgrynsgröt som är smaksatt med vanilj och kanel. Tomtegröt är gott till både frukost, lunch och mellanmål.
  • Grytdopp, 500g

    Säsong Jul

    Lecora Grytdopp. Dopp i grytan är en klassiker på julbordet där bröd doppas i varmt spad och äts som tillbehör till annan julmat. 
  • Vår Ris a la malta är lagad med grötris, mjölk, socker, grädde, smör och vaniljsocker på svenskt klassiskt vis. En klassisk dessert på julbordet för både stora och små.
  • Grönkål, 500g

    Säsong Jul

    Lecora Grönkål, en klassisk favorit på julbordet för både stora och små.
  • Rödkål, 500g

    Säsong Jul

    Lecora Rödkål, en klassisk favorit på julbordet för både stora och små. Grunden i rödkål är rödkål som kontrakts odlas i Östergötland nära Vadstena.
  • Brunkål, 500g

    Säsong Jul

    Lecora Brunkål, en klassisk favorit på julbordet för både stora och små. Grunden i brunkål är vitkål som kontrakts odlas i Östergötland nära Vadstena.
  • Brunkål, 1000g

    Säsong Jul

    Lecora Brunkål  i större förpackning, 1000g. En klassisk favorit på julbordet för både stora och små. Grunden i brunkål är vitkål som kontrakts odlas i Östergötland nära Vadstena.
  • Svartsoppa, 500g

    Säsong Mårten Gås

    Lecora Svartsoppa, en klassisker till Mårtensafton som firas den 10 November varje år. På en gåsamiddag serveras svartsoppa som förrätt, därefter gåsen och till sist äpplekaka som efterrätt.
  • Svartsoppa, 1000g

    Säsong Mårten Gås

    Lecora Svartsoppa i större förpackning, 1000g. En klassisker till Mårtensafton som firas den 10 November varje år. På en gåsamiddag serveras svartsoppa som förrätt, därefter gåsen och till sist äpplekaka som efterrätt.
  • Risgrynskorv, 250g

    Säsong Mårten Gås

    Lecora Risgrynskorv "kråskorv". En korv till svartsoppa med russin och krås som basingredienser.