Skip to main content

Jobba hos oss

Brinner du för god mat tillverkade av fina råvaror och hög kvalitet?

Brinner du för god mat tillverkade av fina råvaror och hög kvalitet? Då är du välkommen till Lecora!

Lecora behöver kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

Vi söker alltid glada och positiva medarbetare som vill och kan jobba extra vid behov till vår timvikariepool. Detta kan också leda till en fast anställning på sikt. Skicka ditt cv och personliga brev till jobb@lecora.se

När vi har lediga tjänster som vi ska tillsätta, så hittar du dem i listan här nedanför. Klicka på det jobb du är intresserad av, så får du mera information om tjänsten. Vi tar också mer än gärna emot spontanansökningar. Skicka in en sådan, så sparar vi dig som intresserade medarbetare, och kontaktar dig när vi kan erbjuda ett jobba som passar dig.

Skicka ditt cv och personliga brev till jobb@lecora.se

Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare är du positiv, drivande och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Du ger alltid det lilla extra, oavsett vilken typ av arbetsuppgift du ägnar dig åt. Med andra ord är du en resultatorienterad person, som har en stark vilja att lära och som trivs bra i team. Du bör vara en person som trivs i en föränderlig och tempofylld miljö. Vi ser att du som söker har ett personligt engagemang och driv, samt kan arbeta målinriktat och självsäkert.

Lecora som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats för alla. Kompetenta & engagerade medarbetare är nyckeln till framgång. Därför arbetar vi kontinuerligt för att attrahera och utveckla nya talanger. Vår ambition är en arbetsplats som stimulerar kreativitet och initiativ och där människor utvecklas tillsammans för att skapa bättre arbetsflöden och processer. Oavsett om vi som medarbetare arbetar direkt gentemot produktion eller kund så arbetar vi alla efter vår värdegrund glädje, respekt, ärlighet, ansvar och engagemang och vi har alla ett gemensamt ansvar för att möta våra medarbetare och kunders förväntningar genom att tillverka våra produkter med stor omsorg.

Vi ser våra medarbetare som en av våra viktigaste tillgångar och som kollega är du Lecora- ambassadör och vårt ansikte utåt.