Jobba hos oss

Brinner du för god mat tillverkade av fina råvaror och hög kvalitet? Då är du välkommen till Lecora!

Lecora behöver kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

2019-05-16 Serviceglad Orderhandläggare och Receptionist till Lecora!

Vill du arbeta på ett företag som ser sina anställda och där du får möjlighet att vara med och påverka arbetet framåt? Trivs du med kombinationen av kundkontakt och administrativa arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig! Vi behöver nu stärka upp vårt team med en orderhandläggare och receptionist med omgående start.

Om tjänsten

Som orderhandläggare och receptionist är du företagets röst och ansikte utåt, därför är det av stor vikt att du har hög servicegrad och tycker om att möte människor så väl i telefon som att välkomna besökare.

De huvudsakliga dagliga uppgifterna är Ordermottagning och där med förenade uppgifter samt företagets Kundreskontra. I tjänsten ingår också traditionellt receptionsarbete, att vara företagsvärd/värdinna vid besök och andra sedvanliga kontorsgöromål.

Då du tillhör ett team förutsätter vi att du har lätt för att samarbeta och att du har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du serviceinriktad, har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Lecora ligger i Vadstena vid Vätterns strand och är ett dotterbolag till Orkla Foods Sverige AB, vi är idag ca 33 medarbetare.  Vi vill vara en attraktiv arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare. Vår ambition är en arbetsplats som stimulerar kreativitet och initiativtagande och där människor utvecklas tillsammans för att skapa bättre arbetsflöden och processer.

Vi producerar frysta och kylda livsmedel till såväl storhushåll som detaljhandel. Produkterna för storhushåll är frysvaror och den största produktgruppen är schnitzlar, stekta, ostekta och fyllda. Övriga produkter i sortimentet är vårrullar, förädlade vegetariska produkter och förädlade köttprodukter. Produkterna för detaljhandeln är kylvaror i rullpack såsom risgrynsgröt, ärtsoppa och stuvad husmanskost.  För mer information om vårt sortiment, välkommen in på vår hemsida www.lecora.se. Vi tycker att det är viktigt att arbeta miljömedvetet därför arbetar vi mycket med närproducerade, ekologiska och vegetariska råvaror och använder enbart svenskt kött i vår produktion.

Om dig

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har motsvarande kunskaper, med några års arbetslivserfarenhet. Du har stor datavana, behärskar Office 365 och lätt för att lära dig nya program.

Som person är du positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är noggrann, arbetar strukturerat och tar ansvar för dina uppgifter. Du håller dina deadlines, vågar ifrågasätta och har lätt för att lära.

Om anställningen

Tjänsten som Orderhandläggare/Receptionist är på 100%.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Din ansökan skickar du till sb@lecora.se, märk ansökan med Orderhandläggare/Receptionist, bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofia Berzelius, CFO Lecora AB.

Välkommen med din ansökan!


Vill du jobba extra hos oss?

Just nu behöver vi fylla på vår timvikariepool. Vi söker glada och positiva medarbetare som vill och kan jobba extra vid behov. Detta kan också leda till en fast anställning på sikt. Skicka ditt cv och personliga brev till mailto:jobb@lecora.se

När vi har lediga tjänster som vi ska tillsätta, så hittar du dem i listan här nedanför. Klicka på det jobb du är intresserad av, så får du mera information om tjänsten. Vi tar också mer än gärna emot spontanansökningar. Skicka in en sådan, så sparar vi dig som intresserade medarbetare, och kontaktar dig när vi kan erbjuda ett jobba som passar dig.

Skicka ditt cv och personliga brev till mailto:jobb@lecora.se

Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare är du positiv, drivande och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Du ger alltid det lilla extra, oavsett vilken typ av arbetsuppgift du ägnar dig åt. Med andra ord är du en resultatorienterad person, som har en stark vilja att lära och som trivs bra i team. Du bör vara en person som trivs i en föränderlig och tempofylld miljö. Vi ser att du som söker har ett personligt engagemang och driv, samt kan arbeta målinriktat och självsäkert.


Lecora som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats för alla. Kompetenta & engagerade medarbetare är nyckeln till framgång. Därför arbetar vi kontinuerligt för att attrahera och utveckla nya talanger. Vår ambition är en arbetsplats som stimulerar kreativitet och initiativ och där människor utvecklas tillsammans för att skapa bättre arbetsflöden och processer. Oavsett om vi som medarbetare arbetar direkt gentemot produktion eller kund så arbetar vi alla efter vår värdegrund glädje, respekt, ärlighet, ansvar och engagemang och vi har alla ett gemensamt ansvar för att möta våra medarbetare och kunders förväntningar genom att tillverka våra produkter med stor omsorg.

Vi ser våra medarbetare som en av våra viktigaste tillgångar och som kollega är du Lecora- ambassadör och vårt ansikte utåt.

Print Friendly, PDF & Email