Skip to main content

Serviceglad Orderhandläggare och Receptionist till Lecora!

Lecora AB söker en orderhandläggare och receptionist som är företagets röst och ansikte utåt, därför är det av stor vikt att du har hög servicegrad och tycker om att möte människor så väl i telefon som att välkomna besökare.

De huvudsakliga dagliga uppgifterna är Ordermottagning och där med förenade uppgifter samt företagets Kundreskontra. I tjänsten ingår också traditionellt receptionsarbete, att vara företagsvärd/värdinna vid besök och andra sedvanliga kontorsgöromål.

Då du tillhör ett team förutsätter vi att du har lätt för att samarbeta och att du har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du serviceinriktad, har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Läs mer om tjänsten här.