Skip to main content

Efterfrågan på ekologiskt och vegetariskt ökar, vi märker också att önskemål om nya smaker och varianter blir allt fler.

För att möta efterfrågan har vi under ett års tid arbetat med att utveckla en helt ny serie ekologiska och vegetariska produkter.  Nyheten finns i valet av råvaror, våra nya produkter är baserade på Mungbönan. Mungbönor är en art från familjen ärtväxter som ursprungligen kommer från Indien. Mungbönan är rik på protein, fiber och järn och har en bra smakbalans.  Tillsammans med mungbönan och andra vegetariska ingredienser bl.a. couscous och kikärtor har vi utvecklat tre helt nya artiklar som vi hoppas ska passa de flesta typer av restauranger och serveringar. Mung Biff Eko 50 g och Mung Nugget Eko 15 g är färdiga och behöver bara värmas. Mungfärsen Eko är en bas för er som vill skapa era egna rätter.

Läs mer om våra här:

Mungfärs Eko 

Mung Biff Eko

Mung Nugget Eko

Mung-serien produktfolder