Detaljhandeln

  • Lyxig gammaldags gröt är en variant av risgrynsgröt som är smaksatt med vanilj och kanel.  Lyxig gammaldags risgröt är gott till både frukost, lunch och mellanmål.
  • Klassisk risgrynsgröt i större förpackning, 1000g. Risgröt är gott till både frukost, lunch och mellanmål.
  • Svartsoppa, 500g

    Säsong Mårten Gås

    Lecora Svartsoppa, en klassisker till Mårtensafton som firas den 10 November varje år. På en gåsamiddag serveras svartsoppa som förrätt, därefter gåsen och till sist äpplekaka som efterrätt.
  • Svartsoppa, 1000g

    Säsong Mårten Gås

    Lecora Svartsoppa i större förpackning, 1000g. En klassisker till Mårtensafton som firas den 10 November varje år. På en gåsamiddag serveras svartsoppa som förrätt, därefter gåsen och till sist äpplekaka som efterrätt.
  • Risgrynskorv, 250g

    Säsong Mårten Gås

    Lecora Risgrynskorv "kråskorv". En korv till svartsoppa med russin och krås som basingredienser.
  • Lecora köttfärssås med spagetti, en klassik pasta bolognese med köttråvara från Sverige. Perfekt för dig som vill ha en snabb lunch. Enkelt, snabbt och gott!
  • Ett rotmos fullt av smak som är både KRAV-märkt och EU-ekologiskt. Tillagad med omsorg av råvaror fått växa och gro på naturens egna villkor där rotfrukterna kommer från Skåne. Ett klassisk serveringstips är rotmos och fläsklägg.
  • En klassisk risgrynsgröt som är både KRAV-märkt och EU-ekologisk. Tillagad med omsorg av råvaror fått växa och gro på naturens egna villkor. Risgröt krav är gott till både frukost, lunch och mellanmål.
  • Vår omtyckta vegetariska ärtsoppa är både KRAV-märkt och EU-ekologisk. Tillagad med omsorg av råvaror som fått växa och gro på naturens egna villkor. Visste du att råvaran gula ärtor KRAV kommer från Östergötland?
  • Våra omtyckta bruna bönor är både KRAV-märkta och EU-ekologiska. Tillagad med omsorg av råvaror fått växa och gro på naturens egna villkor. Visste du att råvaran bruna bönor krav kommer från Öland?  
  • Grytdopp, 500g

    Säsong Jul

    Lecora Grytdopp. Dopp i grytan är en klassiker på julbordet där bröd doppas i varmt spad och äts som tillbehör till annan julmat. 
  • Vår Ris a la malta är lagad med grötris, mjölk, socker, grädde, smör och vaniljsocker på svenskt klassiskt vis. En klassisk dessert på julbordet för både stora och små.