Jobba hos oss2018-06-19T14:07:54+00:00

Jobba hos oss

Brinner du för god mat tillverkade av fina råvaror och hög kvalitet? Då är du välkommen till Lecora!

Lecora behöver kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.


Affärsorienterad kvalitets- och miljöchef

Lecora AB söker en erfaren Kvalitets- och miljöchef som med stort engagemang både strategiskt och operativt vill driva och vidareutveckla företagets kvalitets-miljö och arbetsmiljöarbete. Du säkerställer att företaget lever upp till de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som ställs både internt och externt. Förutom löpande arbete som att upprätta, införa och förbättra rutiner och instruktioner för kvalitets- miljö- och arbetsmiljöarbetet ansvarar du också för produktsäkerheten, internrevisioner av ledningssystemet för livsmedelssäkerhet, FSSC22000 och KRAV-Certifiering. Förståelse för produktionsprocessen är viktigt och en stor del av ditt arbete sker i nära samarbete med produktionsorganisationen. Du samarbetar även med inköpsavdelning och deltar aktivt i råvaruflödet och kommunikation med leverantörer. Du kommer också vara vår representant gentemot myndigheter och revisionsbolag. Arbetet är förlagt till vår anläggning i Vadstena.

Vi söker dig som:

  • Är bra på kommunikation, har lätt för att entusiasmera din omgivning och gillar ordning och reda.
  • Du är ansvarstagande och vågar fatta beslut.
  • Har flerårig ledarerfarenhet av såväl strategiskt som operativt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete, gärna från livsmedelsproducerande företag inom kött/chark.
  • Har stor erfarenhet av HACCP, FSSC22000 eller liknande och har god vana av dokument- och reklamationshantering.
  • Har god erfarenhet och kunskap avseende kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöområdets lagar och förordningar.
  • Är genuint intresserad av mat, smakupplevelser och aktivt kan delta i produktutveckling.

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom livsmedel samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom livsmedelsbranschen.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du positiv, handlingskraftig och har förmåga att omvandla strategiska beslut i operativt arbete. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och kan hantera förändringar. Du är duktig kommunikatör med ett personligt driv och engagemang. Du är prestigelös och beredd att ”kavla upp ärmarna” när så behövs.

Har du frågor angående tjänsten kontakta HR-avdelningen Sofia Berzelius, tel. 070-540 43 29, 0143-29803
Ansökan med CV och personligt brev skickar du till jobb@lecora.se senast den 2018-08-01
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Vill du jobba extra hos oss?

2018-06-01 Just nu behöver vi fylla på vår timvikariepool. Vi söker glada och positiva medarbetare som vill och kan jobba extra vid behov. Detta kan också leda till en fast anställning på sikt. Skicka ditt cv och personliga brev till mailto:jobb@lecora.se

När vi har lediga tjänster som vi ska tillsätta, så hittar du dem i listan här nedanför. Klicka på det jobb du är intresserad av, så får du mera information om tjänsten. Vi tar också mer än gärna emot spontanansökningar. Skicka in en sådan, så sparar vi dig som intresserade medarbetare, och kontaktar dig när vi kan erbjuda ett jobba som passar dig.

Skicka ditt cv och personliga brev till mailto:jobb@lecora.se

Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare är du positiv, drivande och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Du ger alltid det lilla extra, oavsett vilken typ av arbetsuppgift du ägnar dig åt. Med andra ord är du en resultatorienterad person, som har en stark vilja att lära och som trivs bra i team. Du bör vara en person som trivs i en föränderlig och tempofylld miljö. Vi ser att du som söker har ett personligt engagemang och driv, samt kan arbeta målinriktat och självsäkert.


Lecora som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats för alla. Kompetenta & engagerade medarbetare är nyckeln till framgång. Därför arbetar vi kontinuerligt för att attrahera och utveckla nya talanger. Vår ambition är en arbetsplats som stimulerar kreativitet och initiativ och där människor utvecklas tillsammans för att skapa bättre arbetsflöden och processer. Oavsett om vi som medarbetare arbetar direkt gentemot produktion eller kund så arbetar vi alla efter vår värdegrund glädje, respekt, ärlighet, ansvar och engagemang och vi har alla ett gemensamt ansvar för att möta våra medarbetare och kunders förväntningar genom att tillverka våra produkter med stor omsorg.

Vi ser våra medarbetare som en av våra viktigaste tillgångar och som kollega är du Lecora- ambassadör och vårt ansikte utåt.

Print Friendly, PDF & Email